Ανακοίνωση Υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, Απόστολου Βλάχου

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ανδρέα Λοβέρδο όχι μόνο για την τιμή και την εμπιστοσύνη να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ αλλά και για την ευκαιρία την οποία μας έδωσε να έχουμε όλοι εμείς η ραχοκοκαλιά της μεσαίας τάξης τον δικό μας πολιτικό φορέα.

Ως Μικρομεσαίοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μαζί με τους εργαζόμενους μας, έχουμε την ευθύνη να αναδείξουμε ένα νέο όραμα για την Πατρίδα μας, και για την νεολαία μας.

Η Ευρώπη μας έχει να αντιμετωπίσει μεγάλα θέματα και μεγάλες αβεβαιότητες .

  • Η κλιματική αλλαγή και η επίδρασή της στην επάρκεια των τροφίμων.
  • Η αυτονομία της άμυνας για τον επανακαθορισμό της εξωτερικής μας πολιτικής.
  • Το δημογραφικό για τη διατήρηση της ευρωπαϊκής μας ταυτότητας.
  • Η ενίσχυση της μεσαίας τάξης και η ενδυνάμωση της Δημοκρατίας μας.

Ανήκω σε όσους έκαναν την ιδεολογία τους ευθύνη και ανταμείφθηκαν στο τέλος πικρά, ξοδεύοντας τα καλύτερά τους χρόνια στο να ξεπεράσουν μια κρίση για την οποία ελάχιστα ευθύνονταν.

Οι ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η πιο σημαντική στιγμή για κάθε πολίτη της Ευρώπης. Η Ευρωβουλή διαμορφώνει άμεσα ή έμμεσα τους κανόνες και τους νόμους οι οποίοι μας επηρεάζουν όλους είτε ζούμε σε μεγάλες ή μικρές χώρες, είτε εργαζόμαστε σε μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις. Τα περισσότερα εξαρτώνται και κατευθύνονται από εκεί.

Μάθαμε όλοι εμείς, οι ιδρυτές της μεσαίας τάξης, να δίνουμε μάχες προσωπικές, επαγγελματικές,  συλλογικές και σε αυτή τη μάχη θα είμαστε δίπλα στον Ανδρέα Λοβέρδο, για να ακουστεί δυνατά η φωνή και η γνώμη μας.

Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη

Απόστολος Βλάχος

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. 215 500 30 60
Κιν. 694 6638 438
Email:
info@apostolosvlachos.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Λάβετε πρώτοι στο email σας τα νέα και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων μας.