Την Αλεξάνδρεια επισκέφτηκε για δεύτερη φορά ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΏΝ του Ανδρέα Λοβέρδου κ. Απόστολος Βλάχος, ο οποίος κάνει έναν μεγάλο αγώνα θέλοντας να εκπροσωπήσει στην Ευρώπη τους μικρομεσαίους της Ελλάδας, είτε αυτοί είναι μικροί επιχειρηματίες, είτε είναι μικροί αγρότες, είτε είναι εργαζόμενοι σε μικρές “οικογενειακές” επιχειρήσεις. Αυτή η μικρομεσαία τάξη των Ελλήνων, τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΠΟΛΙΤΗ, είναι κάτι παραπάνω από 3.500.000 και συγκροτούν τη ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας, αγωνιζόμενοι σκληρά για να συντηρήσουν τι οικογένειές τους.
Όλους αυτούς πρέπει να αγωνιστούμε για να στηρίξουμε μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές τόσο Εθνικές όσο και Ευρωπαϊκές είπε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Αποστολος Βλάχος στο Δημοσιογράφο του ΠΟΛΙΤΗ Νίκο Σουρλόπουλο.

Με τον υποψήφιος Ευρωβουλευτή κ. Απόστολο Βλάχο βρεθήκαμε την Πέμπτη το μεσημέρι στο φιλόξενο καφέ του Sir and Madame και συζητήσαμε πίνοντας έναν χαλαρό καφέ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου σχολιάσαμε τις υποψηφιότητες γνωστών celebrities της τηλεόρασης, αθλητών και ηθοποιών και τον ρωτήσαμε με μεγάλη δόση χιούμορ με ποιά ιδιότητα…βρέθηκε ο ίδιος υποψήφιος ευρωβουλευτής.
Μας απάντησε λέγοντας ότι ο ίδιος δεν είναι διάσημος άλλα επιχειρηματίας μικρών εταιρειών. Παρ’όλ’αυτά πιστεύει οι ιδέες και οι προτάσεις του αξίζει να ακουστούν καθώς αφορούν τη μικρομεσαία τάξη της Ελλάδας που είναι εκφράζει ένα μεγάλο ποσοστό της εθνικής μας οικονομίας και η οποία πέρασε τα πάνδεινα πρώτα από τη δεκαετή οικονομική κρίση και ύστερα από την πανδημία.
Μέσα από την Ευρώπη μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα τόσο για τον Έλληνα Αγρότη, αναθεωρώντας την ΚΑΠ και διεκδικώντας περισσότερα κονδύλια, όσο και για τον Έλληνα μικρο- επιχειρηματία, που μπορεί να ξεφύγει από τη στασιμότητα του μικρού του μεγέθους και να αρχίσει να γίνεται ανταγωνιστικός.

Ο ίδιος δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την πολιτική αλλά μέσα από την ενασχόληση με τη δουλειά του γνώρισε από πρώτο χέρι τις παθογένειες που υπάρχουν και ποιος είναι ο τρόπο που μπορούν να υπερκεραστούν. Τις προτάσεις και τις ιδέες του τις έστειλε στον Πρόεδρο του κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ανδρέα Λοβέρδο, χωρίς να τον γνωρίζει, και εκείνος του απάντησε αμέσως προσκαλώντας τον να έρθει στους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ να τους εξηγήσει τις ιδέες του και τελικά προτείνοντάς του να κατέλθει ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής.
Αυτό είναι μια ελπιδοφόρα εξέλιξη για κάθε άνθρωπο που έχει κάποιες ιδέες για το μέλλον της χώρας αλλά βρίσκει μπροστά του μόνο κομματικά τείχη, σημειώνει ο κ. Βλάχος. Άνθρωποι που έχουν ιδέες και προτάσεις δεν πρέπει να απογοητεύονται. Υπάρχουν άνθρωποι που ακούν και υπάρχει τρόπος αυτές οι ιδέες να επιχειρήσουν να γίνουν πραγματικότητα.

Ο κ. Βλάχος δεν συμμερίζεται τα διλήμματα που θέτει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι δεν είναι αληθινά και δεν αφορούν ουσιαστικά τις Ευρωεκλογές και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών αλλά εξυπηρετούν μόνο τις κομματικές σκοπιμότητες των δύο κομμάτων.

Τέλος καλεί όλους να πάνε στις κάλπες της 9ης Ιουνίου και να ψηφίσουν. Να μην αφήσουμε άλλους να επιλέξουν για εμάς, είπε χαρακτηριστικά.